Hrnkový makovec

18. února 2015 v 17:23 | tajotaka |  Jídlo
Před nějakou dobou jsem hledala nový recept na buchtu, ale nějakou, která by byla dobrá a rychle hotová. Narazila jsem na makovec, který mě zaujal hned na první pohled. Nebylo potřeba žádných ingrediencí, jejíž názvy jsem dosud neslyšela, ale pouze ty nejzákladnější, které každý najde doma i doba přípravy byla příznivá. Tak jsem si řekla, že ji vyzkouším. Nejdéle mi trvalo mletí maku, ale všechno ostatní je během chvilky hotové a za chvíli upečeno:-). Musím říct, že je opravdu vynikající, doporučuji.

Velké plus je také to, že k přípravě nepotřebujete žádnou váhu, vystačíte si pouze s hrníčky:-).


Čas přípravy:
15 minut

Ingredience:
1 hrnek cukru
1 hrnek polohrubé mouky
1 hrnek mléka
1 hrnek umletého máku
1 prášek do pečiva
2 vejce

Všechny ingredience řádně promícháme a vlijeme na vymaštěný a vysypaný plech a upečeme. Můžeme polít polevou.

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama